FÖRSTASIDAN
 HUSET & FÖRENINGEN
 - Styrelsen
 - Stadgar
 - Årsredovisning
 - Info till nyinflyttade
 - Info till mäklare
 - Husets historia
 - Bildarkiv
 PRAKTISK INFO

Under rubriken "Huset och föreningen" hittar du uppgifter om styrelsens sammansättning, föreningens stadgar, men också en del om huset och dess historia. Vi försöker också samla på oss ett bildarkiv med både nytt och gammalt för den som är intresserad av hur det ser ut i huset där vi bor. Den som har gamla bilder på huset får gärna höra av sig till styrelsen!

 Vi har sammanställt några snabba fakta för nyinflyttade. Klicka här.

Info till mäklare
Grundläggande information om föreningen finns sammanställd här.Tvättstugetider
Tvättstugetiderna är som följer:

Pass A: 8-12
Pass B: 12-17
Pass C: 17-21
Pass D: 21-08


Bokat men inte utnyttjat pass för övertas av annan boende efter 30 minuter.Vårt hus har en historia
Med vår unika, runda hiss framgår det tydligt att vårt hus är ritat av en arkitekt med omsorg om detaljer. Nu finns mer att läsa om vårt hus historia och om funkisarkitekten som ritat huset.

Läs mer här

Har ni tänkt på att den trapp vi går i så många gånger om dagen sannolikt har sitt ursprung i stora lyxiga Hollywood-filmer från mitten av 30-talet? Stanna upp nästa gång ni väljer mellan hiss och trapp. Titta på den majestätiska svängningen, på linjen som sveper i väg och drar med oss upp mot första våningen. Väggens svängning, trappstegens solfjäderlika spridning, den flygande rörelsen. Ser ni det är steget inte långt till bilden av Fred Astaire eller Ginger Rogers i en sån där svängd och belyst trapp som blev ett sådan utmärkande drag för 30- och 40-talets lyx- produktioner från Hollywood. Lyxigt och stilrent som husets arkitekt Ernst Grönwall passade på att bygga vidare på. I grönaste, svenskaste kolmårdsmarmor.